\n
Fler
tjänster

Vårt erbjudande

Från idé till färdig hemsida

Skräddarsydda lösningar

Eftersom vi strävar efter att ta varje kund på allvar, erbjuder vi endast skräddarsydda webblösningar. Färdiga paketlösningar kan sällan göra våra kunder rättvisa. Det blir som att försöka trycka ner en unik form i en fyrkantig låda – antingen förstör man formen eller så spränger man lådan.

Därför satsar vi vårt kunnande på att erbjuda skräddarsydda lösningar för alla våra kunder, oavsett typ av projekt. Det kan handla om en helt ny hemsida eller om en uppdatering av en befintlig sida. Det kan handla om en enkel visitkortsliknande hemsida eller om en stor avancerad och interaktiv webbplats. Vilken lösning ni än är i behov av så tummar vi inte på våra högt ställda krav när det gäller en modern och professionell hemsida eller webbplats.

Vad är det då vi erbjuder våra webbkunder? Hur kan vägen från idé till färdig hemsida se ut?

Idé och förstudie

Somliga kunder vet precis vad de vill ha. Men när så inte är fallet hjälper vi gärna till med en förstudie och ställer samman en kravspecifikation utifrån kundens profil och önskemål. Som ett led i vår strävan att hjälpa kunden att fundera igenom sin webbsatsning har vi sammanställt en lista med frågor som kan vara bra att ställa sig och även formulerat några punkter som vi anser bör känneteckna en professionell och kvalitetsmedveten webbplats.

Design och funktion

När kravspecifikationen är bestämd påbörjas formgivningen av webbplatsen. Startsida och undersidor utformas grafiskt och stäms av med kunden. Formgivningen tar naturligtvis hela tiden hänsyn till den önskade funktionaliteten såväl som till användarvänlighet och tillgänglighet.

Utveckling och innehåll

När design och funktion är satt startar själva utvecklingen av webbplatsen. Vi rekommenderar i princip alla våra kunder att här använda publiceringsverktyget WordPress som gör webbplatsen flexibel och framtidssäker och som gör det enkelt att lägga till innehåll och göra ändringar direkt från sin webbläsare. Vi hjälper även kunden, vid behov, med webbhotell, domännamn och e-postkonton.

Som standard skapar vi grundmallarna och grundstrukturen och sedan lägger kunden själv in önskat innehåll (text, bilder och annan media). Men om så önskas kan vi även hjälpa till med hela eller delar av innehållet, som då kvalitetsgranskas i förhållande till kundens profil, webbplatsens design, webben som medium och sökmotoroptimeringens grundkrav.

Lansering och utbildning

När hemsidan är ”färdig” och har testats noggrant, lanseras den. Om det inte redan skett i föregående steg, ger vi nödvändig utbildning så att kunden själv kan administrera sin webbplats och publicera innehåll.

Support och vidareutveckling

Tanken är att kunden själv ska kunna gå vidare med sin hemsida. Men om behov uppstår, finns vi naturligtvis till hands för support och vidareutveckling.

Inte bara hemsida?

Ni är kanske inte bara ute efter en hemsida, utan vill kombinera den med sådant som logotyp, visitkort, intranät eller kanske en helt ny grafisk profil? Eftersom vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom såväl digital som tryckt design, kan vi erbjuda många olika typer av helhetslösningar. Kontakta oss för mer information.