\n
Fler
tjänster

E-handel

Nätbutik 24/7

Funderar du på att sälja produkter eller tjänster på Internet? Ja, det behöver inte vara så mycket svårare än att ha en hemsida och kan ge många fördelar.

E-handel kan ge många fördelar

Lägre priser. E-handeln ger näthandlaren möjlighet att hålla lägre priser, eftersom en nätbutik kan hanteras med mindre personalresurser och har lägre lokalkostnader.

Större utbud. Eftersom en nätbutik kan betjäna ett mycket större område än en traditionell butik, blir det möjligt att erbjuda ett större utbud.

Ökad bekvämlighet. E-handeln erbjuder kunder ett stort mått av bekvämlighet. Bara detta att slippa åka till en butik, att kunna sitta hemma och fatta beslut i lugn och ro och att slippa trängas med en massa andra kunder, är attraktivt för många.

Bättre öppettider. En nätbutik kan ha öppet 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.

Smidigare överblick. En nätbutik ger kunden en smidigare överblick över utbudet och ger också bättre möjligheter att jämföra varor och tjänster.

Flexibla möjligheter

Inmedit erbjuder flexibla butiksalternativ, oavsett om det gäller en liten, enkel butik eller en mer avancerad e-handelsplattform. Vi föredrar att använda befintliga och väl beprövade öppna tekniklösningar, i första hand WooCommerce och SureCart för WordPress (och Drupal Commerce för Drupal). Men naturligtvis är vi även lyhörda för andra önskemål.
 

Ge dina kunder möjlighet att i lugn och ro beställa av dig 24/7.

Symbolbild e-handel
  • Hög ambition och bred kompetens

    Söker man någon som är ambitiös och har en bred kompetens inom IT-området, lätt att samarbeta med och som utför sina uppdrag med stor noggrannhet och pålitlighet så är Inmedit rätt leverantör att vända sig till. Jag kan uppriktigt ge Inmedit mina varmaste rekommendationer.