\n

Tjänster

Hemsidor, webbdesign, e-handel, webbapplikationer, databaser, intranät m.m.

Vad vill Du ha hjälp med?

Våra tjänster

Vi designar och utvecklar hemsidor, e-handel, webbapplikationer, intranät, databaser och mycket mer.

 • Webbdesign

  Hemsidor, CMS, WordPress, Drupal, SEO, webbcopy

  Inmedit erbjuder professionell och kvalitetsmedveten webbdesign. Vi strävar efter att skapa kund- och målgruppsanpassade hemsidor som har en stilren grafisk formgivning, som är användarvänliga och lättillgängliga och som följer standarder och är sökmotorvänliga.

  Läs mer om Webbdesign
  Symbolbild webbdesign
 • E-handel

  Nätbutik 24/7

  Ge dina kunder möjlighet att i lugn och ro beställa produkter och tjänster av dig 24 timmar per dygn. Inmedit erbjuder flexibla butiksalternativ, oavsett om det gäller en liten, enkel butik eller en mer avancerad e-handelsplattform.

  Läs mer om E-handel
  Symbolbild e-handel
 • Webbapplikationer

  Söktjänster, dokumentation, projektstyrning

  Webbapplikationer är ett samlingsnamn för program eller applikationer som körs via en webbläsare. Det handlar exempelvis om sådant som formulär, enkäter, beräkningssystem, forum, affärssystemkopplingar, dokumenthantering och projektadministration.

  Läs mer om Webbapplikationer
  Symbolbild webbapplikationer
 • Intranät

  DMS, affärssystem, CRM

  Företag och organisationer hanterar ofta mängder av intern information. Det kan röra sig om allt från textdokument, kalkylfiler och e-post till mer affärssystem-relaterad information. Det är denna stora mängd intern information som gör intranät så intressanta!

  Läs mer om Intranät
  Symbolbild intranät
 • Databaser

  DBMS, MS SQL, MySQL, fulltext

  Databaser har alltid varit en viktig del inom den digitala informationshanteringen. Inmedit erbjuder därför tjänster som har att göra med allt från vanliga enkla databaser till avancerade relationsdatabaser och fulltextdatabaser.

  Läs mer om Databaser
  Symbolbild databaser
 • Profilering

  Grafisk profil och identitet

  Profilering handlar bland mycket annat om att tydliggöra företagets eller organisationens identitet. En viktig komponent är här den grafiska profilen. Det handlar om sådant som färger, teckensnitt, symboler och logotyp.

  Läs mer om Profilering
  Symbolbild profilering
 • Reklam och tryck

  Visitkort, sättning och original, översättning

  Förutom digital media arbetar Inmedit med tryckt media, allt från visitkort och reklamfoldrar till sättning och original. Därför kan vi erbjuda helhetslösningar med en genomtänkt profilering.

  Läs mer om Reklam och tryck
  Symbolbild reklam och tryck
 • Support

  Underhåll, bevakning, uppdatering

  Efter arbetet med ett stort projekt är det lätt att glömma bort vad som behöver göras efter lanseringen. Inmedit hjälper gärna till att motverka denna glömska genom att erbjuda support, bevakning, uppdateringar och vidareutveckling.

  Läs mer om Support
  Symbolbild support