\n
Fler
tjänster

Support

Underhåll, bevakning, uppdatering

Efter arbetet med ett stort projekt är det lätt att glömma bort vad som behöver göras efter lanseringen. Inmedit hjälper gärna till att motverka denna glömska genom att erbjuda support, bevakning, uppdateringar och vidareutveckling.

Kontakta oss gärna för mer information.

Symbolbild support
 • Inmedit har kraftigt stärkt vår närvaro på webben

  Valet av rätt webbyrå är ett strategiskt affärsbeslut i dagens mediabrus. Vårt val att arbeta med Inmedit har kraftigt stärkt vår närvaro på webben med en dubblerad trafik inom en vecka. Inmedit, inte bara levererar, de berikar våra besökares upplevelse på allt ifrån mobil och surfplattor till PC.

 • Ett strålande resultat

  Ingen lätt uppgift att vara modern och samtidigt behålla känslan från stiftelsens grundande 1919. Men vi fick ett strålande resultat.

 • Ödmjuk framtoning med förmåga att lyssna

  Inmedit har en ödmjuk framtoning med förmåga att lyssna och känna av organisationens behov samt omsätta det i konkreta och användarvänliga lösningar.

 • Hög ambition och bred kompetens

  Söker man någon som är ambitiös och har en bred kompetens inom IT-området, lätt att samarbeta med och som utför sina uppdrag med stor noggrannhet och pålitlighet så är Inmedit rätt leverantör att vända sig till. Jag kan uppriktigt ge Inmedit mina varmaste rekommendationer.