Portfolio

Nedan visas ett urval av våra kunder.
 

Alla
Webbdesign
E-handel
Webbapplikationer
Intranät
Databaser
Profilering
Reklam & tryck
Support
SBA Digital för Malmö stad
Malmö stad
I samarbete med Trygghets- och säkerhetsenheten på Stadskontoret i Malmö stad utvecklar vi ett digitalt system för systematiskt brandskyddsarbete (SBA). Det ska kunna hantera över 1000 verksamheter... Läs mer »
Libris
Libris förlag
I ett mycket långsiktigt samarbete har vi hjälpt Libris förlag med webbdesign, intranät med kopplingar till affärssystem, webben och externt lager. Detta arbete har inkluderat tekniker som MS IIS,... Läs mer »
Bränneriets Gård
Bränneriets Gård
Tillsammans med Analysera och Sandbring (foto) har vi tagit fram en modern och tilltalande hemsida åt Bränneriets Gård. Publiceringsverktyget är Drupal. Lantbrukarparet Anders och Margitha Nilsson... Läs mer »
Dr P Håkanssons stiftelse
Dr P Håkanssons stiftelse
I samarbete med Analysera har vi tagit fram en ny, modern och responsiv hemsida åt Dr P Håkanssons stiftelse. Som vanligt är Drupal cms-systemet bakom ytan. Dr Per Håkanssons stiftelse har sedan 1920... Läs mer »
VibroSense Dynamics
VibroSense Dynamics
I ett nära och långsiktigt samarbete med VibroSense Dynamics har vi gjort om deras hemsida och fört över all information som fanns på den gamla. Stor vikt har lagts vid en modern och ljus design som... Läs mer »
SBA Digital
SBA Digital
SBA Digital är ett webbaserat system till stöd för det systematiska brandskyddsarbetet som utvecklats av Inmedit. Det är särskilt anpassat för kommuners verksamheter, men kan även passa för... Läs mer »
Betodlarna (skärmdump från hemsidan)
Betodlarna
Tillsammans med Analysera har vi tagit fram en ny hemsida och ett intranät åt Betodlarna med Drupal 8 som motor. Betodlarna är sockerbetsodlarnas riksorganisation med huvuduppgift att utveckla och... Läs mer »
Sandén Security Printing
Sandéns Security Printing
Vi vidareutvecklade Sandén Security Printings hemsida (liksom systersidan Sandéns International) designmässigt och flyttade över den från ett mer osäkert konkurrerande cms-system till Drupal. En... Läs mer »
Domstolsverket
Domstolsverket
För Domstolsverkets räkning har vi skapat en fulltextdatabas innehållande merparten av deras handböcker. Konvertering gjordes från ordbehandlingsdokument. Systemet som användes var Folio Views som... Läs mer »
Eslövs Betonghåltagning AB
Eslövs Betonghåltagning
Med Drupal som flexibel motor har vi tagit fram ett intranät åt Eslövs Betonghåltagning AB som bl a avsevärt effektiviserar order- och rapporthantering. Eslövs Betonghåltagning AB är ett... Läs mer »
Därför:Eslöv
Därför:Eslöv
Sedan några år tillbaka har vi i samarbete med Analysera fått förtroendet att utveckla Därför:Eslövs hemsida. Därför:Eslöv är ett årligen återkommande flerdagarsevenemang i Eslöv för företag,... Läs mer »
Psykolog Lena Seger
Psykolog Lena Seger
Vi har tagit fram en enkel och modern hemsida åt Psykolog Lena Seger AB. Den är byggd som en rullningsbar ensides-hemsida eller "visitkortshemsida" med Drupal som motor i bakgrunden. "Snabbhet, ... Läs mer »
Tromsø Tennisklubb
Tromsø Tennisklubb
I samarbete med Tromsø Tennisklubb har vi utvecklat deras nya hemsida. Publiceringsverktyget är Drupal. Till sidan har kopplats ett avancerat bokningssystem, möjlighet att köpa vissa tjänster (e-... Läs mer »
BA Bygg Fastigheter
BA Bygg Fastigheter
Tillsammans med Analysera och Sandbring (foto) har vi tagit fram en ny hemsida åt BA Bygg Fastigheter. Med Drupal som publiceringsverktyg och med funktioner som Intresseanmälan och Tidredovisning... Läs mer »
Analysera
Analysera
Tillsammans med Analysera har vi utvecklat deras nya hemsida. Den är byggd med Drupal som cms-system och är designad som en ensides-hemsida, dvs alla sidor presenteras som en enda lång rullande... Läs mer »
Scan Filter
Scan Filter
I samarbete med Analysera och Sandbring (foto) har vi tagit fram en ny hemsida åt Scan Filter med Drupal som publiceringsverktyg och Drupal Commerce som e-handelsplattform (för en offertfunktion).... Läs mer »
Cardell Consulting
Cardell Consulting
I samarbete med Analysera och FNDMNT har vi utvecklat en webbplats åt Cardell Consulting. Drupal används som CMS-system. Cardell Consulting är specialiserade på företagskultur i verksamheter som vill... Läs mer »
Chalmers - IEA
Chalmers - IEA
Inmedit har sedan några år tillbaka tagit över underhålls- och supportansvaret för en av Chalmers interna webbplatser som fungerar som stöd för ett internationellt forum som arbetar med forskning... Läs mer »
Svenska Bibelsällskapet
Svenska Bibelsällskapet
Vi har varit med kring backend-utvecklingen av Svenska Bibelsällskapets prisbelönta webbsatsning Bibeln.se (databas med bl a bibeltext, parallellhänvisningar och uppslagsdel), utveckling av... Läs mer »
Herbert Felixinstitutet
Herbert Felixinstitutet
I samarbete med Analysera har vi skapat Herbert Felixinstitutets webbplats. Drupal är cms-systemet bakom ytan. Institutet är ett betydelsefullt centrum för opinionsbildning, forskning och... Läs mer »
Bo Rosenkull
Bo Rosenkull
Vi har byggt om och vidareutvecklat operasångaren och sångpedagogen Bo Rosenkulls hemsida. Med Drupal som publiceringsverktyg blir hemsidan funktionell och användarvänlig. Bo är bl a verksam vid... Läs mer »
Rowaco
Rowaco
I samarbete med Analysera har vi utvecklat en webbplats åt Rowaco, byggd med Drupal som cms-system. Rowaco levererar allt från enskilda komponenter till nyckelfärdiga system inom vakuumteknik,... Läs mer »
Bibelkommissionen
Bibelkommissionen
Mellan åren 1996 och 2000 samarbetade Inmedit med den statliga Bibelkommissionen i arbetet med Bibel 2000 (SOU 2000:100). Vi utvecklade en databas med vars hjälp Bibelkommissionen enklare kunde... Läs mer »
Artist- och musikerhälsan
Artist- och musikerhälsan
I samarbete med Analysera har vi utvecklat en hemsida åt Artist- och Musikerhälsan. Sidan är byggd med Drupal som publiceringsverktyg. Artist- och Musikerhälsan är specialister på artisters och... Läs mer »
Filofax
Filofax
Vi utvecklade den första versionen av Filofax svenska respektive finska hemsida.
Allergon Health Care
Allergon Health Care
Vi har tillsammans med Analysera utvecklat en webbplats åt Allergon Health Care. Hemsidan är byggd med Drupal som publiceringsverktyg. Allergon Health Care - en del av Thermo Fisher Scientific - är... Läs mer »
Totum
Totum
I samarbete med Analysera har vi skapat en hemsida åt Totum. Den är byggd med Drupal som cms-system. Totum finns inom hälsosektorn och arbetar med Basal Kroppskännedom. Denna behandlingsmetod syftar... Läs mer »
Krontryck
Krontryck med Eslövsbladet
Vi har utvecklat en hemsida åt Krontryck och Eslövsbladet. Drupal har använts som publiceringsverktyg. Krontryck är det centrala tryckeriet i mellanskåne som tycker att det är viktigt med personlig... Läs mer »
Dagens Samhälle
Kommunaktuellt / Dagens Samhälle
Konverterat Kommunaktuellts - numera Dagens Samhälle - stora tidningsdatabas.
Theologisher Verlag Zürich
Theologisher Verlag Zürich
Vi har tagit fram en databasversion av den kände tyske teologen Karl Barths monumentalverk Die Kirchliche Dogmatik (10 000 sidor som fick skannas in och sedan bearbetas med OCR-teknik). Vi har nu... Läs mer »