\n
Fler
tjänster

Reklam och tryck

Visitkort, sättning och original, översättning

Förutom digital media arbetar Inmedit med tryckt media, allt från visitkort och reklamfoldrar till sättning och original. Därför kan vi erbjuda helhetslösningar med en genomtänkt profilering.

Visitkort

Visitkort – en del i din marknadsföring

Visitkortet är en självklar del i ett företags eller organisations marknadsföring. I sitt lilla format ger ett väldesignat visitkort inte bara lättillgängliga kontaktuppgifter utan också en möjlighet till att förstärka företagets profil och ge ett bestående intryck av det första mötet.

Visitkort med kvalitet

Vi kan designa ditt visitkort helt från grunden, men vi kan också använda ditt eget material. I båda fallen strävar vi efter att ditt visitkort ska passa in i ditt företags profil. Fyrfärg liksom hög kvalitet på papper och tryck är en självklarhet. Stående eller liggande, matt eller glansig yta, tryck på baksidan, folieeffekt är några av många alternativ som kan väljas. Vi tillhandahåller ett korrektur för godkännande innan tryck.

Visitkort som en del i en större helhetslösning

Om du inte redan har en logotyp och/eller hemsida, kan vi erbjuda en attraktiv helhetslösning som ger en enhetlig grafisk profil. Förutom visitkort, logotyp och hemsida, kan en sådan här lösning även omfatta sådant som brevpapper, kuvert och olika typer av profileringsprodukter (pennor, almanackor, konferensblock, dekaler, jackor, etc).

Sättning och original

Inmedit erbjuder tjänster inom sättning och original, såsom formgivning, originalframställning och bokproduktion. Vikten läggs på läsbarhet och grafisk profil.

Vi tar fram original till blanketter, foldrar, broschyrer, tidskrifter och böcker (inklusive bokomslag). Det kan vara original som du själv vill kunna bearbeta i något program (t ex Adobe InDesign), eller det kan röra sig om tryckfärdiga original (i pdf-format) som skickas direkt till ett tryckeri.

När det gäller bokproduktion kan vi ta hand om hela processen (eller delar av den): från korrektur till formgivning, typografering och ombrytning.

Översättning

Själva och tillsammans med professionella översättningsbyråer erbjuder vi översättningstjänster för såväl webbsidor som tryckt media (allt från broschyrer till hela böcker).

Symbolbild reklam och tryck
  • Hög ambition och bred kompetens

    Söker man någon som är ambitiös och har en bred kompetens inom IT-området, lätt att samarbeta med och som utför sina uppdrag med stor noggrannhet och pålitlighet så är Inmedit rätt leverantör att vända sig till. Jag kan uppriktigt ge Inmedit mina varmaste rekommendationer.