\n
Fler
tjänster

Webbapplikationer

Söktjänster, dokumentation, projektstyrning

Webbapplikationer är ett samlingsnamn för program eller applikationer som körs via en webbläsare. Det handlar om ett brett spektrum av olika former av interaktiva system som lämpar sig för din webbplats. Formulär, enkäter, beräkningssystem, forum, affärssystemkopplingar, dokumenthantering och projektadministration är alla exempel på olika typer av webbapplikationer.

En särskild applikation som Inmedit har utvecklat är SBA Digital, ett dokumentationssystem utvecklat i samarbete med Malmö stad för att stödja verksamheters dokumentation av sitt systematiska brandskyddsarbete.

Vi utvecklar det du behöver, så återkom gärna med information om hur er verksamhet fungerar och vilka behov ni har.

Symbolbild webbapplikationer
  • Ödmjuk framtoning med förmåga att lyssna

    Inmedit har en ödmjuk framtoning med förmåga att lyssna och känna av organisationens behov samt omsätta det i konkreta och användarvänliga lösningar.

  • Hög ambition och bred kompetens

    Söker man någon som är ambitiös och har en bred kompetens inom IT-området, lätt att samarbeta med och som utför sina uppdrag med stor noggrannhet och pålitlighet så är Inmedit rätt leverantör att vända sig till. Jag kan uppriktigt ge Inmedit mina varmaste rekommendationer.