Profilering

Vi har skapat en hemsida till Andreaskyrkan i Klippan. Den är byggd med publiceringsverktyget Drupal. De beskriver sig själva på följande vis: "Andreaskyrkan i Klippan är en kristen församling som består av människor som har mött Jesus Kristus. Vi vill vara en gemenskap där du kan känna dig hemma. Oavsett tro eller frånvaro av tro är du varmt välkommen att höra av dig eller besöka oss!"

Vi har byggt om och vidareutvecklat operasångaren och sångpedagogen Bo Rosenkulls hemsida. Med Drupal som publiceringsverktyg blir hemsidan funktionell och användarvänlig. Bo är bl a verksam vid Göteborgs Universitet (HSM), Stockholms Musikpedagogiska Institut (SMI) och Kungliga Musikhögskolan (KMH).

I ett mycket långsiktigt samarbete har vi hjälpt Libris förlag med webbdesign, intranät med kopplingar till affärssystem, webben och externt lager. Detta arbete har inkluderat tekniker som MS IIS, MSSQL, ASP, PHP, Perl och XML. Vi har även arbetat med översättning, sättning och framtagande av databöcker (t ex den bästsäljande grundboken i webbdesign Att göra en hemsida).