E-handel

I samarbete med Tromsø Tennisklubb har vi utvecklat deras nya hemsida. Publiceringsverktyget är Drupal. Till sidan har kopplats ett avancerat bokningssystem, möjlighet att köpa vissa tjänster (e-handel) och ett specialutvecklat system för hantering av medlemsregister. Inmedit har även anförtrotts rollen som webbadministratör. Tromsø Tennisklubb har i dag närmare 250 medlemmer.  Klubben har en hall med tre inomhusbanor och två squashbanor som ligger bara få minuter från universitetet i Tromsø och Universitetssjukhuset Nord-Norge.

I samarbete med Analysera och Sandbring (foto) har vi tagit fram en ny hemsida åt Scan Filter med Drupal som publiceringsverktyg och Drupal Commerce som e-handelsplattform (för en offertfunktion). Scan Filter tillverkar miljövänliga kaffefilter, bakformar och bakrelaterade produkter i miljövänligt papper för detaljhandel, storhushåll och industribagerier.

I ett mycket långsiktigt samarbete har vi hjälpt Libris förlag med webbdesign, intranät med kopplingar till affärssystem, webben och externt lager. Detta arbete har inkluderat tekniker som MS IIS, MSSQL, ASP, PHP, Perl och XML. Vi har även arbetat med översättning, sättning och framtagande av databöcker (t ex den bästsäljande grundboken i webbdesign Att göra en hemsida).